اپلیکیشن کهکشان قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد رونمایی شد

تصویر مطلب اپلیکیشن کهکشان قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد رونمایی شد
  • سه شنبه 25 تیر 1398
نخستین محصول دانش بنیان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان اپلیکیشن کهکشان قرآنی در واحد نجف آباد رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات سراسری قرآنی در مرحله استانی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، از اپلیکیشن کهکشان قرآنی به عنوان نخستین محصول دانش بنیان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

مصطفی جعفری مجری طرح و عضو هیأت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در این خصوص گفت: امروزه گسترش روزافزون تکنولوژی و استفاده از ابزارهای نو ظهور به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در جامعه است و در این زمینه شاهد پیدایش گفتگوها، طراحی و ساخت ابزارها و برنامه های مختلفی هستیم.

وی افزود: برخی از این برنامه ها نگاهی اندیشه‌ای را به دنبال دارند و برخی نیز صرفاً با هدف ایجاد تنوع و پرکردن اوقات فراغت طراحی و ساخته شده اند. در این بین نگاه سومی نیز وجود دارد که به دنبال رویکرد تلفیقی از هر دو بعد ‌است.

جعفری گفت: اپلیکیشن کهکشان قرآنی یک طرح قرآنی با هدف ایجاد سرگرمی و نشاط علمی و فرهنگی است و از طرف دیگر به دنبال آشنا کردن جوانان و نوجوانان با معارف بلند قرآنی است. به همین منظور درطراحی این برنامه با در نظرگرفتن الگوهای ریاضی، تلاش شده در این طرح که با رویکرد قرآن و با نگاه نظام معناشناسی شبکه‌ای است به سمت موضوعات و مفاهیم ناب قرآنی برویم.

وی با اشاره به اقبال عمومی استفاده از فناوری های نوین تأکید کرد: امروزه ابزارهایی چون گوشی های هوشمند، تبلت و رایانه های همراه کاربران زیادی دارند و ما می توانیم از این فرصت بهره بگیریم و با تهیه برنامه ها و سرگرمی های جذاب قرآنی برای این گونه ابزارها، پایه گذار یک حرکت نو باشیم که امکان ارتباط دانشجویان با مفاهیم مد نظر را در هر فضا و زمان ممکن ایجاد کند.