افزایش 44 رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب افزایش 44 رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 8 مرداد 1398
44 رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به سامانه ثبت نام اضافه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعیه ای در خصوص اضافه شدن 44 رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد به سامانه ثبت نام را صادر کرد.

در متن این اطلاعیه آمده است: پیرو وصول 44 رشته / محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد اطلاعات این رشته/ محل ها به شرح پیوست به سامانه انتخاب رشته این مقطع به آدرس https://azmoon.org اضافه شده است.

داوطلبان می توانند در صورت تمایل رشته / محل های مذکور را در انتخاب های خود منظور کنند. ضمنا ً آن دسته از داوطلبانی که نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده اند، می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه انتخاب رشته نسبت به ویرایش رشته/ محل های انتخابی اقدام کنند.

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 98 تا روز شنبه 12 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام /