معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد

لزوم همکاری روسای واحدها با کمیسیون‌های معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد

تصویر مطلب لزوم همکاری روسای واحدها با کمیسیون‌های معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد
  • چهارشنبه 9 مرداد 1398
دکتر نفر در نشست سرپرستان جدید الانتصاب واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به تبیین سیاست ها و راهبردهای حوزه پزشکی دانشگاه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در اولین نشست هم‌اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت‌ها و سیاست‌های دانشگاه، ضمن ارائه سیاست ها و اولویت های حوزه پزشکی، گفت: درصد کمی از رشته ها در دانشگاه آزاد مربوط به حوزه علوم پزشکی می شود و واحدهای دانشگاهی باید دقت لازم را در انجام فعالیت های این حوزه به کار گیرند.

دکتر نفر به مواردی ازجمله تشکیل کمیسیون موارد خاص آموزشی، تشکیل کمیته های زیرمجموعه معاونت علوم پزشکی، لزوم ایجاد مقررات و الزامات کاربردی، تشکیل شوراهای تخصصی آموزش علوم پزشکی در معاونت علوم پزشکی دانشگاه، لزوم همکاری روسای واحد های مجری رشته های پزشکی با کمیسیون های حوزه پزشکی و... اشاره و بر اجرای دقیق این امور تأکید کرد.

وی با بیان اینکه به منظور آشنایی با رشته های پزشکی در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی در استان ها، معاونت علوم پزشکی ایجاد شده، از رؤسای واحدها خواست همکاری مثمر ثمری با این معاونت در استان داشته باشند.