با حضور دکتر خسروپناه

تصویر مطلب همایش عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب اسلامی در واحد تبریز برگزار شد
  • چهارشنبه 16 مرداد 1398
همایش عدالت خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در همایش عدالت خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب اسلامی در واحد تبریز گفت: با مقایسه و بررسی اشتراکات اندیشه های علامه محمدحسین نائینی، شیخ فضل الله نوری، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، عدالت و توجه به استقرار آن در جامعه اسلامی، جزو نقاط مشترک اندیشه ها و ایده های فکری این علما است.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: عدالت از ارزشمندترین مفاهیم جهانی و انسانی است که کاملاً با فطرت انسانی تطابق دارد.

وی با بیان اینکه دین اسلام تمام عرصه‌های فطری بشر را مورد تأکید قرار داده و به هیچ عنوان علیه آنها مطلبی ارائه نکرده و با آنها از راه مبارزه وارد نشده است، تصریح کرد: اسلام در عین حال مخالف هر گونه افراطی گری در فطریات است و میانه روی در آنها را مورد تصریح قرار داده است.

وی عدالت اجتماعی را از مفاهیم مهم و مشترک نهضت مشروطه و انقلاب اسلامی بیان کرد و افزود: مفهوم عدالت اجتماعی چیزی جز اجرای قوانین صحیح در ارکان جامعه نیست و با وجود اینکه هر چهار اندیشه ورز یاد شده بر این امر اتفاق نظر داشته اند، اما امامین انقلاب اسلامی در تحقق اندیشه هایشان موفق عمل کردند، اما علامه نائینی و نوری چندان در این زمینه موفق نبودند.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه اسلام بر اقامه عدالت که همان استقرار عدالت است تاکید دارد، گفت: وجه مشترک انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی عدالت خواهی و آزادی خواهی است.

دکتر خسروپناه راه سعادت جامعه اسلامی طبق نظریه های امام راحل و رهبر انقلاب را عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد.

در پایان همایش کتاب مجموعه مقالات همایش عدالت خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب اسلامی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه رونمایی شد.