دکتر کاظمی مطرح کرد

تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان به قطب فرهنگی، آموزشی و پژوهشی

تصویر مطلب تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان به قطب فرهنگی، آموزشی و پژوهشی
  • یکشنبه 20 مرداد 1398
دکتر طهماسب کاظمی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان می تواند با تبدیل به قطب فرهنگی، آموزشی و پژوهشی نقش به سزایی در توسعه استان ایفا کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی در شانزدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و اقتصادی استان و همجواری با کشورهای پاکستان و افغانستان و مرزهای آبی و خاکی مشترک با همسایگان حوزه خلیج فارس، دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان می تواند به عنوان قطب فرهنگی، آموزشی و پژوهشی نقش به سزایی در توسعه استان ایفا کند.

دکتر طهماسب کاظمی با بیان اینکه دانشگاه در گذشته صرفا یک سازمان آموزش محور بود، گفت: در دوره جدید تلاش شده تا ماموریت‌های دیگر مرتبط با نظام‌های اجتماعی در دانشگاه پیگیری و در سال تحصیلی 99-98 این کار به صورت دقیق‌تری انجام شود.

وی با ارائه گزارشی درخصوص تجمیع بودجه، انضباط مالی و شروع سال مالی در دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: در این زمینه اختیارات استانی گسترش یافته و برخی از امور که در سنوات گذشته توسط سازمان مرکزی انجام می‌شد به استان‌ها واگذار شده تا با استفاده از قابلیت‌ها و فرصت های موجود در استان بودجه تدوین شود، بنابراین واحدهای دانشگاه در استان‌ها به صورت استانی امور را پیگیری می‌کنند.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این دانشگاه توسط مردم ساخته شده، بنابراین از مردم است و باید برای مردم کار کند. ما امانتدار مردم هستیم و باید این دانشگاه را حفظ کنیم.

وی با اشاره به کاهش نرخ جمعیت در کشور و عدم تمایل جوانان به تحصیل در دانشگاه، گفت: این اتفاق ناشی از آن است که جوانان هدفی که به دنبال آن هستند را در دانشگاه پیدا نمی‌کنند. اگر اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی و نظام آموزشی عالی از دست برود، قطعا دچار مشکل خواهیم شد. دانشگاه آزاد اسلامی باید بتواند این اعتماد را به مردم بازگرداند و در این مسیر حرکت کند. بر این اساس، متناسب با ظرفیت ها و پتانسیل هایی که در استان ها وجود دارد، هسته‌های اولیه این حرکت شکل گرفته است.

دکتر طهماسب کاظمی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک سازمان و دانشگاه آموزش محور بوده که در حال حاضر با توجه به تلاش ها و برنامه ریزی های صورت گرفته اعداد و ارقام فعالیت آن در حوزه پژوهشی، اقتصادی و اجتماعی در حال تغییر است.

در ابتدای این جلسه دکتر سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به ارائه گزارشی درخصوص شرایط جمعیتی و دانشجویی استان و اقدامات صورت گرفته جهت گسترش دانشگاه و جذب دانشجو پرداخت.