ارائه خدمات درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در کرج

تصویر مطلب ارائه خدمات درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در کرج
  • شنبه 19 مرداد 1398
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در قالب تیم پزشکی حرفه‌ای، اردوی جهادی در منطقه حسن آباد کرج برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گروه جهادی منتظران حضرت ولی عصر (عج) در قالب تیم پزشکی حرفه ای شامل متخصص اطفال، پزشکی عمومی، دندانپزشکی، مامایی، روانشنای، غربالگری، علوم آزمایشگاهی مشاوره تغذیه در منطقه حسن آباد کرج مستقر شد و به ارائه خدمات درمانی پرداخت.

محمد شکیبا مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: منطقه حسن آباد کرج با 23 هزار نفر جمعیت و از مناطق حاشیه کرج به لحاظ امکانات درمانی و سلامت از محرومیت زیادی برخوردار است.

وی افزود: این اردو با مشارکت ناحیه امام حسین سپاه کرج و استقبال دانشجویان رشته‌های مختلف و همچنین با حضور استادان، کارکنان و همکاری مسئولان دانشگاه برگزار شد.

شکیبا اظهار داشت: دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی نیز به‌ عنوان پزشک متخصص اطفال و همچنین یکی از استادان دانشگاه به‌ عنوان پزشک عمومی به معالجه بیماران مناطق محروم پرداختند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به فعالیت دانشجویان پزشکی و تعداد ویزیت‌ها و پذیرش مردم مناطق محروم در زمینه بهداشتی ـ درمانی اظهار داشت: تاکنون غربالگری و مشاوره سلامت و پیگیری آزمایش‌ها برای بیش از 300 نفر، انجام امور تخصصی دندانپزشکی و تحویل داروی موردنیاز برای بیش از ۳۰۰ نفر، معاینات دندانپزشکی شامل خدمات ترمیمی و جرم‌گیری که توسط دندان‌پزشکان جهادگر انجام شد و همچنین مشاوره مامایی نیز برای بانوان در این اردوی جهادی انجام گرفت.

بر اساس این گزارش، این اردو به همت بسیج دانشجویی و با حضور دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تا 20 مردادماه ادامه دارد.