دکتر قربانی گلشن آبادی:

تصویر مطلب وظیفه راهبردی اداره کل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از نخبگان و نیروهای انقلابی است
  • یکشنبه 20 مرداد 1398
دومین نشست هم اندیشی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین نشست هم اندیشی دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تاسیس تشکل ویژه دانشجویان مقطع دکتری در سالن آمفی تئاتر هتل فرهیختگان برگزار شد.

دکتر محمد قربانی گلشن‌آبادی مدیرکل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست گفت: کار تشکیلاتی یک ضرورت فرهنگی واجب، دائمی و ابدی است. آنچه تاریخ به ما گزارش می دهد این است که همه انبیا، اولیا و به ویژه پیامبر گرامی اسلام و حضرات معصومین علیهم السلام، کار تشکیلاتی انجام می دادند.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران و تداوم آن نیز نتیجه کار تشکیلاتی عظیم و فاخر است. اگر حضرت امام خمینی(ره) و یارانش کار تشکیلاتی انجام نمی دادند، انقلاب اسلامی به پیروزی نمی رسید.

دکتر قربانی گلشن آبادی با بیان اینکه جنبش دانشجویی ایران بر اساس نیاز زمانه فعالیت خودش را طراحی و عملیاتی کرده است، گفت: در دوره ستمشاهی، راهبرد عملیاتی تشکلهای دانشجویی مبارزه با رژیم طاغوت و نظام سلطه و خفقان برآمده از آن زمان بود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز، تاسیس نهادهای انقلابی مثل کمیته انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی، سپاه پاسداران و ... حاصل تلاش و جهاد اسلاف پاکباخته ما بود.

وی افزود: جنگ تحمیلی نیز توسط دانشجویان و دانشگاهیان تحت زعامت و رهبری حضرت امام خمینی (ره)، مدیریت شد. باکری ها، همت ها، صفوی ها، باقری ها و سلیمانی ها که تمامی این افراد از دانشگاه و جنبش های دانشجویی برخاسته و به کشور خدمت کردند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از وظایف ما کمک به پیشرفت کشور در تمام حوزه های علمی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی و سیاسی است. از اصلی ترین افراد برای نیل به این هدف مقدس و والا معطوف به توان علمی و عملی، دانشجویان دکتری هستند. بنابراین از زاویه ای تاسیس این تشکل، یک کار فاخر سیاسی است که رنگ و لعاب جناحی ندارد ولیکن در کلان، امر سیاسی مهم و متعالی است.

مدیرکل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: حسب فرمایشات صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکیدات مکرر مسئولین ارشد دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه راهبردی اداره کل تشکلها حمایت از نخبگان و جوانان و نیروهای مومن انقلابی است.

دکتر قربانی گلشن آبادی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از این نشست تاسیس هسته مرکزی برای ایجاد یک تشکل دانشجویی متناسب با اقتضائات دانشجویان دکتری است.