افتتاح نمایندگی استانی سازمان بین‌المللی سیتی‌وان در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

تصویر مطلب افتتاح نمایندگی استانی سازمان بین‌المللی سیتی‌وان در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
  • یکشنبه 20 مرداد 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از افتتاح نمایندگی استانی سازمان بین المللی سیتی‌وان در این واحد دانشگاهی خبر‌ داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: نمایندگی استانی سازمان بین المللی سیتی‌وان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل آغاز به‌کار کرد.

وی با اشاره به اهمیت افتتاح سیتی وان در اردبیل، اظهارداشت: سیتی وان تنها سازمان صادر کننده پروانه بین المللی استاندارد محصولات،‌ خدمات و فرآیندها در حوزه کیفیت، سلامت، حلیت و اصالت در جهان است.

دکتر رسولی افزود: سیتی‌وان پس از بازرسی، آزمایش و تأیید، به صورت کاملاً انحصاری در بیش از 22 شاخه کالا و خدمات گواهی اعطا می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تصریح‌ کرد: مسئولیت اجتماعی استانی واحدهای اردبیل در زمینه توسعه دانش‌بنیان صنعت گردشگری، نقش‌آفرینی در بهبود نظام سلامت استان است و افتتاح نمایندگی سیتی وان در واحد اردبیل، یونی هتل و سایر طرح‌ها در راستای این مسئولیت اجتماعی انجام می‌شود.

سازمان بین‌المللی سیتی‌وان همچنین تنها دارنده برند گردشگری حلال در جهان است که در تمامی کشورهای جهان به ثبت رسیده است.