رئیس واحد نجف‌آباد مطرح کرد

تصویر مطلب حمایت از تجاری‌سازی محصولات فناوری با تأسیس صندوق پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد
  • سه شنبه 22 مرداد 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد از تأسیس صندوق پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: مأموریت این صندوق حمایت از تجاری‌سازی محصولات فناوری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف‌آباد، دکتر امیررضا نقش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در نشست شورای راهبردی مدیران مراکز تحقیقاتی این واحد، با اشاره به تغییر و تحولات ساختاری و تبدیل معاونت ها به معاونت های موضوعی در دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: هر راهبردی نیاز به بررسی و تحلیل وضع موجود دارد تا با شناخت آسیب‌ها و چالش‌های آن، راهکار مناسب اتخاذ شود. اتخاذ راهبرد مناسب نیازمند طراحی شرایط مطلوب براساس شرایط موجود است.

دکتر نقش با اشاره به تغییر استراتژی و رویکرد در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این تحول مورد تاکید مدیران دانشگاه است و تمامی شئونات دانشگاه آزاد اسلامی را در بر می گیرد. تحقق این امر نیازمند یک مهندسی مجدد و اساسی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با اشاره به لزوم ایجاد رویکرد تحولی در سازمان‌ها، اظهار داشت: تغییر و تحول یکی از مهمترین استراتژی‌هایی است که باید مورد توجه جدی هر سازمانی قرار گیرد و سازمان ها باید در اندیشه تغییر و تحول به سمت بهبود کیفیت و بهره‌وری باشند. هر تحولی باید ابتدا با ترمیم ساختارها آغاز شود.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با دارا بودن ۱۰ دانشکده و ۱۲ مرکز تحقیقاتی فعال، زمینه مناسبی جهت انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی را داراست و حمایت همه‌جانبه از این مراکز، در دستور کار واحد نجف‌آباد قرار دارد.