راه‌اندازی 10 رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد

تصویر مطلب راه‌اندازی 10 رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد
  • دوشنبه 4 شهریور 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد از راه اندازی 10 رشته جدید در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد خرم آباد، دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد با اعلام راه اندازی 10 رشته جدید در واحد خرم آباد گفت: رشته‌های مهندسی نفت، مهندسی پلیمر، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی شیمی، مهندسی شهرسازی، معماری داخلی، مدیریت مالی، مدیریت بیمه، مترجمی زبان انگلیسی و زیست شناسی سلولی و مولکولی در مقطع کارشناسی از جمله رشته‌های جدید واحد خرم آباد است که از مهرماه سال جاری دانشجو می‌پذیرد.

دکتر بهاروند با اشاره به تلاش‌ها و خدمات رضایت‌بخش و با کیفیت این واحد دانشگاهی به مردم استان لرستان، افزود: پاسخگویی به نیاز علاقمندان و تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز استان همواره از اولویت‌های این واحد دانشگاهی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با بیان اینکه تمام رشته‌های آموزشی بر مبنای نیازسنجی استان مصوب و راه‌اندازی شده، گفت: تلاش بر این است تا با فراهم‌کردن شرایط لازم بتوانیم نیروی متخصص و با مهارت کافی را به جامعه تحویل دهیم.

دکتر بهاروند ادامه داد: حضور استادان و اعضای هیأت علمی مجرب و با صلاحیت علمی، فضاهای آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی و ورزشی مناسب موجب شده تا واحد خرم آباد به عنوان یکی از اولویت نخست برای ادامه تحصیل جوانان باشد.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی واحدخرم آباد با بیش از 170 عضو هیأت علمی و بیش از 150رشته آموزشی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حال فعالیت است.