بازدید دکتر دهقانی فیروزآبادی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان

تصویر مطلب بازدید دکتر دهقانی فیروزآبادی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان
  • دوشنبه 4 شهریور 1398
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از واحدهای دانشگاهی در استان کرمان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان کرمان، از واحدهای سیرجان، شهربابک، انار و رفسنجان بازدید کرد.

دکتر دهقانی فیروزآبادی در بازدید از پروژه‌های اقتصادی و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار بر لزوم ایجاد تغییرات اساسی در دانشگاه ها به منظور ایجاد دانشگاه های کارآفرین، اظهار داشت: امروزه تأثیرگذاری دانشگاه‌ها با میزان موفقیت دانش‌آموختگان در بازارکار و حضور در حل مسائل و مشکلات مهم سنجیده می‌شوند. در این خصوص کشاورزی یکی از بهترین راه‌کارها برای کشور است که امام راحل(ره) نیز بسیار بر آن تأکید داشتند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی طرح های اقتصادی و دانش بنیان نیروگاه و گلخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار را موفق دانست و افزود: گلخانه هیدروپونیک این واحد یکی از بهترین گلخانه‌های هم‌ردیف خود محسوب می‌شود و با توجه به پتانسیلی که دانشگاه آزاد اسلامی انار دارد می‌تواند پارک علم و فناوری در این واحد دانشگاهی تاسیس شود.

در ادامه این بازدید رضا قدیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار گفت: نیروگاه خورشیدی 100کیلو واتی با هزینه ای بالغ بر 600 میلیون تومان، در شش ماه احداث و به بهره‌برداری رسیده و برق تولیدی آن نیز وارد مدار شده است.

رئیس واحد دانشگاه آزاد اسلامی انار گفت: گلخانه هیدروپونیک هوشمند به‌عنوان یک طرح اقتصادی در زمینی به مساحت حدود 5500 متر مربع باهزینه ای بالغ بر 750میلیون تومان در بازه زمانی 7 ماه احداث شده که مجوز افزایش آن به ده هزار متر مربع اخذ و تمامی زیر ساخت‌های آن نیز انجام شده و به زودی کار اجرای توسعه آن آغاز خواهد شد.

وی افزود: محصول گوجه فرنگی این گلخانه صادراتی است و به کشورهای همسایه صادر می‌شود و مرحله دوم کاشت گوجه از نیمه‌های شهریور آغاز خواهد شد.

گفتنی است دکتر دهقانی در ادامه سفر خود به استان کرمان، بعدازظهر امروز از واحدهای دانشگاهی جیرفت و کرمان بازدید خواهد کرد

انتهای پیام