دکتر دهقانی فیروزآبادی در دیدار اساتید:

سرای نوآوری گیاهان صنعتی دانشگاه آزاد در واحد علی آبادکتول راه‌اندازی می‌شود

تصویر مطلب سرای نوآوری گیاهان صنعتی دانشگاه آزاد در واحد علی آبادکتول راه‌اندازی می‌شود
  • پنج شنبه 14 شهریور 1398
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: موقعیت جغرافیایی شهرستان علی آباد کتول، زمینه ایجاد سرای نوآوری گیاهان صنعتی را رقم زده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علی آبادکتول، دکتر روح اله دهقانی فیروزآبادی تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در نشست علمی اساتید که با محوریت کشاورزی در واحد علی آبادکتول برگزار شد، گفت: خوشبختانه بین دانشگاه آزاد اسلامی و دستگاههای اجرایی در شهرستان ها یک علقه موثر و پویا وجود دارد که موجب یک ارتباط عاطفی و اجتماعی بین مسئولان و دانشگاه است.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ورود جدی به عرصه های فناورانه و کارآفرینی برای ایجاد کسب و کار را سیاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و افزود: تنها راه نجات دانشگاه، حرکت به سمت کسب و کارهایی است که خود جوانان با روحیه کارآفرینی ایجاد می کنند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در تجارت و رونق شهرهای کشور، گفت: اگر دانشگاه آزاد اسلامی بتواند با نگاهی نوآورانه در مسائل اجتماعی و اقتصادی مردم ورود پیدا کند، این حرکت یک حرکت دو سر سود خواهد بود.

وی با بیان این مطلب که ایران در بخش کشاورزی از علم و فناوری بهره چندانی نبرده است، خاطرنشان کرد: کشوری همانند هلند با مساحتی نصف خوزستان و خاکی نامرغوب، با کمک فناوری معادل درآمد فروش دو و نیم میلیون بشکه نفت ایران، روزانه کسب درآمد می کند.

دکتر دهقانی فیروز آبادی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سعی کرده با ورود به ایده های نوآورانه در بخش کشاورزی به عنوان یکی از سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی، علاوه بر تولید محصول مرغوب، در اقتصاد جامعه نقش بسزایی ایفاد کند.

معاونتحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه واحد علی آبادکتول یک واحد تحصیلات تکمیلی است که به واسطه ظرفیتهای بالای علمی و پژوهشی می تواند در حوزه فناوری پیشگام باشد، اظهار داشت: شهرستان علی آبادکتول به لحاظ موقعیت جغرافیایی، طبیعت و نعمت های سرشار خدادادی و نزدیکی به مرزهای شمالی، دارای مشخصه های منحصر بفردی است که هم خود شهرستان و هم محصولات آن همچون پنبه و توتون برای تمامی مردم کشور آشناست.

وی از راه اندازی سرای نوآوری گیاهان صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علی آبادکتول خبر داد و گفت: سرای نوآوری در حقیقت ایجاد یک بستر برای تبدیل یک تیم به شرکتی موثر در یک حوزه و تبدیل آن به شرکت های سرمایه گذار است که در حال حاضر همه دنیا به سمت این شرکت‌های سرمایه گذار در حال حرکت است.

در این نشست دکتر صدری مهر، مدیرکل پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید احسان شیرنگی، مدیرکل اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی و مهندس شگفتی، رئیس حوزه معاونت فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اسفندیاری پور شهردار علی ابادکتول و هیات رئیسه واحد علی ابادکتول حضور داشتند.