اختراع دستگاه مچبند صوتی توسط عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اقلید

تصویر مطلب اختراع دستگاه مچبند صوتی توسط عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اقلید
  • شنبه 16 شهریور 1398
دستگاه مچبند صوتی توسط عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید اختراع و ثبت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اقلید، دکتر جمشید غفاری بهلولی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید و مخترع دستگاه مچبند صوتی گفت: این اختراع با تأیید مراجع علمی معتبر کشور برای اولین بار در جهان انجام شده است.

وی افزود: صدا از طریق مچ دست به مغز انتقال می یابد و مشکل کم شنوایان را برطرف می کند و دیگر نیازی به سمعک نخواهد بود. نمونه ارتقاء یافته این دستگاه به زودی برای ناشنوایان مطلق رونمایی می شود و نیازی به کاشت حلزون نخواهد بود.

دکتر غفاری اظهار داشت: در حال ثبت اختراع دستگاه دیگری هستم که نور را از طریق پیشانی به مغز می فرستد و کم بینایان و نابینایان از آن بهره مند خواهند شد. این کار نمونه خارجی ندارد.