تصویر مطلب مهلت ثبت‌نام بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد فردا پایان می‌یابد
  • سه شنبه 19 شهریور 1398
مهلت ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی، فردا چهارشنبه 20 شهریورماه به پایان می رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان تحصیل در رشته های مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام تمامی مقاطع بر اساس سوابق تحصیلی فردا چهارشنبه 20 شهریور به پایان می رسد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ضمن دریافت دفترچه راهنما و کسب آگاهی های کامل در خصوص شرایط ثبت نام و انتخاب رشته، نسبت به خرید کارت اعتباری و ثبت نام خود اقدام کنند.

گفتنی است نتایج این دوره ها، اواخر شهریور ماه اعلام خواهد شد.