اجرای طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر

تصویر مطلب اجرای طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر
  • یکشنبه 17 شهریور 1398
طرح پویش (تحصیل و استخدام) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد خمینی شهر، دکتر پیمان داوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر گفت: برای نخستین بار و در قالب همکاری های مشترک سرای نوآوری و رشد دانشگاه آزاد اسلامی، صنایع پیشرو استان در اصفهان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و به منظور تربیت نیروی متخصص مورد نیاز صنایع و بنگاه های اقتصادی استان اصفهان به صورت محدود و برای 100 نفر فرصت ادامه تحصیل و استخدام فراهم شد.

دکتر داوری افزود: نظر به اعلام آمادگی صنایع پیشرو استان اصفهان از طرح مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی جهت گزینش و اختصاص سهمیه استخدام برای100 نفر از داوطلبان حائز شرایط ( با حداقل معدل 15) در رشته های مورد نیاز صنایع و بنگاه‌های اقتصادی استان اصفهان شامل برق، مکانیک، کامپیوتر، فناوری اطلاعات و مهندسی علوم دامی، ظرفیت ویژه ای برای ثبت نام از متقاضیان این طرح برای تحصیل در واحد های خمینی شهر، نجف آباد و خوراسگان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در این پذیرش، دانشجویان مکلف به گذراندن دوره‌های مورد نیاز صنایع و انجام کارورزی در صنعت مورد نظر هستند و بخشی از دروس به صورت مهارت محور در صنعت و دانشگاه بر اساس نیاز صنایع متقاضی به دانش پذیران ارائه خواهد شد.

متقاضیان برای ثبت نام و اطلاع یافتن از عناوین رشته ها و جزئیات بیشتر در خصوص این طرح می‌توانند حداکثر تا تاریخ 25 شهریور از طریق آدرس الکترونیکی www.roshd.iaukhsh.ac.ir اقدام کرده و در صورت نیاز از طریق شماره تماس 14-03133660011 اطلاعات لازم را کسب کنند.