برگزاری کارگاه تخصصی کاربرد کلینیکی لیزر در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان

تصویر مطلب برگزاری کارگاه تخصصی کاربرد کلینیکی لیزر در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان
  • یکشنبه 22 دی 1398
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان از برگزاری کارگاه تخصصی کاربرد کلینیکی لیزر در رشته های دندانپزشکی و فیزیوتراپی، با هدف گسترش کاربردهای کلینیکی لیزر در علوم پزشکی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اصفهان، دکتر شریفه شاهی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: به دنبال تکمیل فعالیت های مرکز تحقیقات لیزر و بیوفوتونیک در فناوری های زیستی و با هدف آشنایی و آموزش کاربردی علم فوتونیک ( الکترونوری) در علوم مختلف، با همکاری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان و مشارکت برخی شرکت های فعال در این زمینه، کارگاه های مختلف کاربرد لیزر در علوم پزشکی از سوی این مرکز برگزار شد.

وی افزود: کارگاه تخصصی کاربرد کلینیکی لیزر در دندانپزشکی با مشارکت و همکاری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با حضور استادان داخل و خارج استان در زمینه آموزش کاربردهای کلینیکی لیزر به صورت تئوری و عملی و محوریت آموزش سرفصل های ارائه شده تشکیل شد.

شاهی خاطر نشان کرد: این کارگاه با حضور دو برند معتبر و شاخص برون دانشگاهی و دانش بنیان در زمینه معرفی و فروش جدیدترین و پیشرفته ترین لیزرهای دندانپزشکی فرصتی برای انتخاب و خرید با شرایط مناسب برای کارآموزان فراهم شد.

وی یادآور شد: در دی ماه نیز کارگاهی در زمینه کاربرد کلینیکی لیزر در فیزیوتراپی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و با پشتیبانی شرکت مهندسی پزشکی نوین در زمینه معرفی و فروش لیزرهای پرکاربرد در فیزیوتراپی و توانبخشی برگزار شد که با استقبال متخصصان و کارشناسان از جمله استادان و متخصصان در حوزه علوم پزشکی از جمله فیزیوتراپی، طب فیزیکی و توانبخشی برگزار شد.

به گفته وی در پایان هر یک از دوره های مذکور، مدارک معتبر حضور در دوره به همراه ثبت امتیاز بازآموزی از طرف مرکز لیزر و مرکز آموزش مداوم پزشکی علوم پزشکی اصفهان به شرکت کنندگان اعطا شد.