عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد درجمع پژوهشگران برتر استانی

تصویر مطلب عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد درجمع پژوهشگران برتر استانی
  • یکشنبه 22 دی 1398
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در  بیستمین جشنواره پژوهش و فناوران استان اصفهان به عنوان پژوهشگر برتر استانی در شاخه علوم انسانی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، دکتر امیرگندمکار عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گفت: در بیستمین جشنواره پژوهش و فناوران استان اصفهان که به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، از 20 پژوهشگر و فناور برتر استان در بخش های فناوری، علوم پزشکی، علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی و دامپزشکی، هنر و معماری، فنی و مهندسی و دستگاه های اجرایی و 4 دانش آموز برگزیده تجلیل شد.

وی در ادامه افزود: 39 داور از دانشگاه ها و مراکز مختلف جهت بررسی 92 پرونده رسیده به دبیرخانه شرکت کردند و پس از انجام بررسی ها نهایتا 20 نفر از پژوهگشران و چهار دانش‌آموز بر اساس معیارهای مصوب همچون اکتشاف، ثبت اختراع، شاخص h-index و غیره، برگزیده شدند.

دکتر گندمکار گفت: پژوهشگران و فناوران برتر از دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، اصفهان، علوم پزشکی اصفهان، کاشان، هنر اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مرکز تحقیقات کشاورزی، استانداری اصفهان، سازمان فنی و حرفه‌ای و اداره کل ورزش و جوانان انتخاب شدند.

در این جشنواره دکتر امیر گندمکار عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد به عنوان پژوهشگر برتر استانی در شاخه علوم انسانی معرفی و از وی تجلیل شد.