نایب قهرمانی تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس در مسابقات کشوری بتن

تصویر مطلب نایب قهرمانی تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس در مسابقات کشوری بتن
  • سه شنبه 24 دی 1398
تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در مسابقات کشوری مؤسسه بتن آمریکا نایب قهرمان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرقدس، دکتر عبدالله قاسمی پیر بلوطی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، گفت: تیم بتن این واحد دانشگاهی متشکل از اساتید و دانشجویان گروه مهندسی عمران، توانست در بیست و دومین دوره مسابقات کشوری موسسه بتن آمریکا (( ACIشاخه ایران که در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد، در گرایش سازه محافظ تخم مرغ ((EPD مقام دوم را کسب کند.

وی افزود: در این دوره از مسابقات که همزمان با کنفرانس ملی بتن و زلزله، به میزبانی مرکز تحقیقات بتن (متب) در 13 گرایش برگزار شد، این تیم‌ در رقابت با 22 تیم مطرح از سراسر کشور اعم از دانشگاه های دولتی و آزاد در گرایش سازه قاب بتنی محافظ تخم مرغ (EPD) موفق به کسب این عنوان شد.

دکتر قاسمی پیر بلوطی افزود: تیم دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس با همکاری استاد راهنما دکتر پرویز عبادی و متشکل از دانشجویان میروحید حسینی، پرهام وظیفه دوست صالح، مهدی شانه‌ ای، بهنام آذریان، محمد صادق جبروتی، مهدی خاوری در این دوره از رقابت ها حضور داشتند.