تصویر مطلب برگزاری طرح فرهنگی شهید شهریاری و ضیافت اندیشه استادان در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر
  • یکشنبه 6 بهمن 1398
طرح شهید شهریاری و ضیافت اندیشه استادان با هدف دانش‌افزایی اعضاء هیأت علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان بوشهر به میزبانی مرکز جم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بوشهر، طرح شهید شهریاری و ضیافت اندیشه استادان با هدف دانش‌افزایی اعضاء هیأت علمی واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان بوشهر به میزبانی مرکز جم برگزار شد.

در طرح شهید شهریاری، استادان در دوره‌های مختلف و برنامه‌های متنوع علمی، فرهنگی، اکران فیلم و ورزشی نظیر کارگاه آموزشی تشکیلاتی، نشست تخصصی تحلیل و بررسی مسائل سیاسی منطقه خاورمیانه شرکت می کنند.

همچنین طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با محوریت آسیب شناسی حوزه تعلیم و تربیت در دانشگاه در کنار طرح شهید شهریاری برگزار شد.

مهارت‌های ارزیابی آموزشی، مدیریت تشکیلاتی، جریان‌شناسی فکری، مهارت تشکیلاتی، اندیشه سیاسی و سواد رسانه‌ای از مباحثی است که در این دوره درباره آن بحث و تبادل نظر می‌شود.

این طرح با همکاری مدیریت شهرک پردیس جم و واحد فرهنگی و فرماندهی پایگاه بسیج شهرک پردیس جم برگزار می شود.