مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در سازمان مرکزی برگزار شد

تصویر مطلب مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در سازمان مرکزی برگزار شد
  • یکشنبه 6 بهمن 1398
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور مدیران و کارکنان در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا(س) با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد عضو شورای نمایندگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاونان، مدیران کل و کارکنان امروز در نمازخانه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد عضو شورای نمایندگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در این مراسم گفت: نعمت اهل بیت (ع) بزرگترین نعمتی است که خداوند به بندگان خود عطا کرده است. خوشا به حال افرادی که در سایه ولایت اهل بیت (ع) و اطاعت، بندگی و ترک گناه از ظلمت رهایی پیدا می کنند و به سمت نور هدایت می شوند.

وی اظهار داشت: باید ثمره معرفت، محبت و سوگواری نسبت به اهل بیت (ع) این باشد که انسان خود را تحت ولایت آنها قرار دهد.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به ذکر مصیبت پرداخت.

گفتنی است مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) روزهای دوشنبه و سه شنبه برگزار خواهد شد.

همچنین دسته عزاداری سازمان مرکزی با حضور پرشور کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در روز سه شنبه از مقابل بلوک 6 اداری سازمان مرکزی به سمت میدان دانش واحد علوم و تحقیقات اقامه عزا می کند.