تصویر مطلب تقدیر از دو نشریه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در کارگاه «نگارش و انتشارات مقالات علمی»
  • شنبه 12 بهمن 1398
دو نشریه حوزه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در کارگاه آموزشی «نگارش و انتشارات مقالات علمی» به عنوان مجله برتر تقدیر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، دو نشریه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با عناوین «اضائات نقدیه فی الادبین العربی والفارسی» و «دهخدا» موفق به کسب رتبه برتر مجلات دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه زبان و ادبیات فارسی شدند.

نشریه اضائات نقدیه فی الادبین العربی والفارسی با مدیریت دکتر سید ابراهیم آرمن و نشریه تفسیر و تحلیل متون و ادبیات فارسی (دهخدا) با مدیریت دکتر فاطمه حیدری از اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و زبان های خارجی واحد کرج منتشر می شوند که در راستای توسعه علوم انسانی و با بهره گیری از تخصص و دانش علمی و ادبی استادان و دانشجویان واحد کرج سعی در ایجاد بستری برای تولید و نشر علوم مربوطه دارد.

گفتنی است در این مراسم از مسئولان مجلات مذکور توسط دکتر خسرو پناه در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با اهدای لوح، تقدیر شد.