به ریاست دکتر طهرانچی

هشتمین شورای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

تصویر مطلب هشتمین شورای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • شنبه 12 بهمن 1398
هشتمین شورای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر طهرانچی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، هشتمین شورای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع حافظ برگزار شد.

اعضای هیأت رئیسه، معاونان، رؤسای مراکز و رؤسای استان ها و روسای واحدهای مستقل دانشگاه آزاد اسلامی در این شورا حضور داشتند.

گزارش دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، گزارش دکتر بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص پیاده‌سازی راهبردهای سند دانشگاه اسلامی، گزارش مهندس احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص عملکرد معاونت امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه و دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری درخصوص کمیسیون تخصصی فناوری و نوآوری در این جلسه ارائه شد.

همچنین دکتر بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر نفیسه فیاض‌بخش مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، مهندس سیدمحمد بطحائی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه، دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و مهندس حسین شیخ‌الاسلام معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی به ارائه گزارشی درخصوص حوزه متبوع خود پرداختند.

در ادامه، دکتر محمد علی اکبری رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی درخصوص طرح پایش موضوع راهبرد 5 حوزه پژوهش در سند دانشگاه اسلامی و مهندس احمد صالحی آرا گزارشی از عملکرد قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه کردند.