دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد با جانباز دفاع مقدس

تصویر مطلب دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد با جانباز دفاع مقدس
  • شنبه 12 بهمن 1398
همزمان با ایام مبارک دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با جانباز 70 درصد دفاع مقدس دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با همراهی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نجف‌آباد با بیژن عظیمی جانباز ۷۰ درصد هشت سال دفاع مقدس دیدار کردند.

حجت الاسلام مجید میرزایی نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گفت: جانبازانی که در دوره جوانی و نوجوانی خود برای دفاع از آرمان های مقدس انقلاب اسلامی احساس مسئولیت کرده و جان، مال و آسایش خود و خانواده خویش را به خطر انداختند، موجب آسایش و امنیت کنونی جامعه و عزت و سربلندی ایران اسلامی شدند.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و با تجلیل از صبر، استقامت، ایثار و از خودگذشتگی‌های خانواده‌های‌ شهدا و جانبازان بر ادامه راه آنها تأکید کرد و گفت: ما تلاش می کنیم در این دیدارها از رهنمودها و نصایح آن عزیزان در جهت خدمت بیشتر به مردم و ایثارگران بهره مند شویم.

نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان در پایان این دیدار ضمن تأکید بر ارج نهادن به مقام شامخ شهدا، جانبازان و ایثارگران، گفت: یاد شهیدان باید همیشه در فضای جامعه زنده باشد، چون جامعه را در برابر هرگونه آسیب و خطر احتمالی بیمه می کند و امروز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین وظایفی است که بردوش ما قراردارد و جانبازان معزز، طلایه داران این راه به شمار می روند.

انتهای پیام