برگزاری سومین دوره طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

تصویر مطلب برگزاری سومین دوره طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه
  • یکشنبه 13 بهمن 1398
سومین دوره طرح ضیافت اندیشه ویژه اعضای هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرمانشاه، سومین دوره طرح ضیافت اندیشه ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به همت نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه آغاز به کار کرد.

مرتضی جلیلی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در مراسم افتتاحیه این دوره ضمن گرامیداشت بهار انقلاب شکوهمند اسلامی، مهمترین وظیفه امروز اساتید را محکم برداشتن گام دوم انقلاب عنوان کرد.

وی اظهار داشت: تا کنون دو دوره طرح ضیافت اندیشه تحت عناوین «تعلیم و تربیت اسلامی» و «بیانیه گام دوم انقلاب» در سال 98 و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شده و این دوره پنج روزه، سومین دوره در سال جاری است که تحت عنوان «سبک زندگی اسلامی» برگزار می شود.

جلیلی با اشاره به ثبت نام بیش از 104 نفر از اعضای هیأت علمی در این دوره، خاطر نشان کرد: طرح ضیافت اندیشه از نظر تعداد شرکت کننده و امکانات خاص مورد نیاز محدودیت هایی دارد که با توجه به استقبال استادان، این دوره در دو گروه جداگانه صبح و بعد از ظهر برگزار می شود.

گفتنی است، استاد این دوره دکتر محمد جورابچی از مدرسان سطوح عالی حوزه علمیه و مبلغان دفتر نهاد رهبری قم است که در فلسفه، عرفان و طب سنتی تخصص دارد.