تغییر نام مجتمع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به شهید حاج قاسم سلیمانی

تصویر مطلب تغییر نام مجتمع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به شهید حاج قاسم سلیمانی
  • یکشنبه 13 بهمن 1398
پردیس مجتمع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به شهید حاج قاسم سلیمانی تغییر نام داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، مراسم رونمایی از سر در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نام شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس، سردار یعقوبعلی نظری فرمانده سپاه امام رضا(ع)، مسئولان دانشگاه و استان و خانواده شهدای مدافع حرم مشهد در سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

مجتمع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد دانشکده های فنی مهندسی، هنر و معماری، مجتمع علوم انسانی، مجموعه فرهنگی، مسجد جامع حضرت مهدی(عج)، مزار شهدای گمنام، سازمان مرکزی، سلف سرویس های دانشجویی، سالن ورزشی و بخش های مختلف آموزشی اداری دانشگاه را در خود جای داده است.

دانشگاه آزاد اسلامی مشهد دارای 345 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای و دکترای تخصصی، حدود 30 هزار دانشجو، بیش از 550 عضو هیأت علمی، هزار و 100 مدرس حق التدریس، هزار کارمند و 110 هزار فارغ التحصیل است.