برگزاری مسابقات هندبال دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نجف آباد

تصویر مطلب برگزاری مسابقات هندبال دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نجف آباد
  • یکشنبه 13 بهمن 1398
مسابقات هندبال واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در واحد دانشگاهی نجف آباد برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، مسابقات هندبال برادران یادواره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی (جام فجر) در دو گروه به صورت دوره ای در سالن پوریای ولی واحد نجف آباد از روز یازدهم بهمن ماه آغاز شد.

مراسم قرعه کشی مسابقات با حضور نمایندگان و ناظران سازمان مرکزی، سرپرستان و مربیان تیم های شرکت کننده برگزار شد و تیم ها با حریفان خود آشنا شدند.

در نخستین روز دیدارها، تیم خراسان رضوی با نتیجه 23 بر 16 تیم سیستان بلوچستان، قزوین با نتیجه 32 بر 22 کردستان و نجف آباد با نتیجه 21 بر 17 یزد را شکست دادند.

در دومین روز این رقابت ها تیم های یزد و خراسان رضوی با نتیجه 20 بر 21، اصفهان و قزوین 34 بر 22 و نجف آباد و سیستان بلوچستان با نتیجه 21 بر 16 مسابقات خود را به پایان رساندند.