دکتر رحیمی:

دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از قطب های مطرح دامپزشکی کشور است

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از قطب های مطرح دامپزشکی کشور است
  • چهارشنبه 16 بهمن 1398
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد یکی از قطب های مطرح در زمینه دامپزشکی کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به منظور تعامل بیشتر دانشگاه با صنعت و ایجاد کارآفرینی در بین قشر جوان به خصوص دانشجویان، نشست مسئولان پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با حضور صاحبان صنایع استان در حوزه دامپزشکی، در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد.

دکتر ابراهیم رحیمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با قدمت 27 ساله علاوه بر قطب مطرح کشوری، یکی از دانشکده های بروز و با امکانات و پتانسیل های بالای آموزشی و پژوهشی، در منطقه خوش درخشیده است.

وی اظهار داشت: برای رفع چالش ها و رشد و توسعه استانمان باید با برگزاری نشست هایی تخصصی، از تیم متخصص دامپزشکی دانشگاه در بخش صنعت و تولید محصول کمک بگیریم.

دکتر رحیمی تصریح کرد: امکانات و ظرفیت‌های بسیار بالای موجود در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری به خصوص واحد شهرکرد اعم از استادان مجرب و متخصص، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و دستگاه های پیشرفته مانند GC-MS باعث شده از سراسر کشور تقاضای مشارکت و انعقاد تفاهم نامه های همکاری پژوهشی و کارآفرینی داشته باشیم.

در این نشست تعدادی از صاحبان صنایع در حوزه شیلات و دامپزشکی، برای مشارکت و انعقاد تفاهم نامه همکاری در بخش های مختلف صنعتی، با دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، اعلام آمادگی کردند.