قهرمانی تیم هندبال دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات دانشجویان کشور

تصویر مطلب قهرمانی تیم هندبال دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات دانشجویان کشور
  • شنبه 19 بهمن 1398
تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با شایستگی عنوان قهرمانی مسابقات دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی سراسر کشور را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قزوین، در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور که با حضور 5 تیم برتر کشور و به میزبانی واحد یزد برگزار شد، تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد با غلبه بر همه تیم‌های شرکت کننده و با اقتدار کامل به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست پیدا کند.

در این دوره از مسابقات که به صورت دوره‌ای و با حضور تیم‌های برتر دانشگاه‌ آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار شد، تیم قزوین موفق شد در بازی اول تیم سیستان و بلوچستان را با نتیجه قاطع 25 بر 12 از پیش رو بردارد.

در بازی دوم، تیم قزوین برابر تیم میزبان یعنی تیم یزد قرار گرفت و موفق شد این تیم را هم با نتیجه 23 بر 15 شکست دهد و در بازی سوم نیز تیم یک دست و هماهنگ قزوین برابر تیم اصفهان قرار گرفت و توانست با نتیجه 19 بر 6 تیم به پیروزی برسد.

در بازی فینال این مسابقات تیم قزوین برابر تیم فارس که از چند بازیکن ملی پوش و لیگ برتری بهره‌مند بود؛ قرار گرفت و توانست با ارائه یک بازی هوشمندانه و با اتخاذ تاکتیک مناسب این تیم قدرتمند را نیز مقهور خود کند و با نتیجه قاطع 28 بر 13 و با شایستگی به عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابد.

راحیل شیخ سلیمی، سارا عباسی، حدیثه تقوی، زهره اسدی، مبینا خواتونی، نازنین کمالی، منیره آذرنوشان، ستوده بابا لادی، زهرا عباسی، فاطمه خمسه، زهرا خدابنده‌لو، مرضیه خورانی، بهاره بیگدلو و فائزه کاظمی بازیکنان تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را تشکیل می‌دهند و زینت خوشکام و سیده‌ هاجر سلیمی به عنوان مربی و سرپرست این تیم را همراهی می‌کنند.

گفتنی است، تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این رقابت‌ها در کنار کسب عنوان قهرمانی، جام اخلاق مسابقات را نیز به خود اختصاص داد.