مرکز نیکوکاری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افتتاح شد

تصویر مطلب مرکز نیکوکاری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افتتاح شد
  • یکشنبه 20 بهمن 1398
نخستین مرکز نیکوکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، در راســـتای یاری رســــــــاندن به دانشجـویان کم برخـــوردار نخستین مرکز نیکوکاری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افتتاح شد.

حجت الاسلام جواد مهدوی نسب رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مراسم افتتاح نخستین مرکز نیـــکوکاری دانــــــــشگاه آزاد اســـــلامی مـــشهد با تسلیت سالروز وفات حضرت ام البنین(ع) به فرازی از نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: اگر نیازمندی در کنار ما وجود دارد، هر اندازه ای که به او کمک کنیم آن را به امانت ، قیامت برده و آنجا به ما باز می گردد.

وی اظهار داشت: دانشگاه یک خانواده بزرگ است که می تواند با مشارکت و همکاری، به دانشجویان بی بضاعت کمک کرده و درجهت رفع مشکلات مالی این افراد گام های اساسی بردارد.