دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با جانباز دوران دفاع مقدس

تصویر مطلب دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با جانباز دوران دفاع مقدس
  • شنبه 26 بهمن 1398
مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با جانباز دوران دفاع مقدس دیدار و گفت وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرکرد، به منظور اجر نهادن به دلاوری ها و رشادت های ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، دکتر ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به همراه معاونان و جمعی از کارکنان و دانشجویان عضو کانون ایثار از جانباز دوران دفاع مقدس حبیب الله کیانی عیادت کردند.

دکتر رحیمی در این دیدار ضمن آرزوی سلامتی برای این جانباز فداکار، گفت: امنیت و آسایش امروز ما مرهون رشادت ها و ایثارگری های جانبازان است و به طور حتم این عزیزان از جایگاه والایی در پیشگاه خداوند متعال برخوردار هستند.

حجت الاسلام یوسف اکبری مسئول امور فرهنگی آموزشکده سما شهرکرد نیز در این دیدار با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: اجر جانباز کمتر از اجر شهید نیست و قطعاً کسی که در راه خدا از مال و جان خود می گذرد در این دنیا و آن دنیا محبوب خداوند خواهد بود.

گفتنی است، حبیب الله کیانی جانباز 25 درصد در عملیات کربلای 5 مجروح شیمیایی شد.