با حضور دکتر طهرانچی

تصویر مطلب واحد بین‌الملل فرشتگان ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد
  • شنبه 26 بهمن 1398
واحد بین‌الملل فرشتگان دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشجویان ناشنوا و کم‌شنوا، عصر امروز همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن با حضور دکتر طهرانچی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم افتتاح واحد بین‌الملل فرشتگان دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشجویان ناشنوا و کم‌شنوا، عصر امروز همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر، مهندس حسین شیخ‌الاسلام معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ملکی تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس حامد عابدین زاده رئیس انجمن خانواده ناشنوایان ایران، دکتر سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر علی مقداری مسؤل راه اندازی واحد بین الملل فرشتگان دانشگاه آزاد اسلامی، زهرا نژاد بهرام عضو شورای شهر تهران، جمعی از روسای واحد‌های استان تهران و مدیران سازمان مرکزی و جمعی از اعضای شورای شهر تهران برگزار شد.

همچنین همزمان نیز کلاس های درس ها و بخش های آموزشی واحد بین الملل فرشتگان افتتاح و تالار و تندیس زنده یاد جبار باغچه بان با حضور دکتر طهرانچی در این واحد دانشگاهی رونمایی شد.

این دانشگاه با هدف شناسایی نیازهای آموزشی و پژوهشی کشور و منطقه برای جامعه هدف، ارائه دوره‌های آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی، ارائه آموزش‌های تخصصی به اساتید، مدرسان و کارکنان، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت از جمله اهداف و ماموریت‌های این واحد دانشگاهی است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان در ۵ رشته نقاشی، معماری داخلی، مترجمی زبان انگلیسی، علوم ورزشی و عکاسی تبلیغاتی مقطع کارشناسی و سه رشته فناوری اطلاعات- اینترنت و شبکه‌های گسترده، هنرهای تجسمی- گرافیک و هنرهای تجسمی- عکاسی در مقطع کاردانی دانشجو می‌پذیرد.

دکتر علی مقداری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان در این مراسم با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و با اشاره به ربات اجتماعی رسا و خوشامدگویی این ربات در ابتدای این برنامه گفت: همه چیز از همین ربات شروع شد. چهار سال قبل پژوهش بین رشته‌ای و بین دانشگاهی با همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد و در این پروژه طراحی و ساخت ربات اجتماعی به عنوان دستیار آموزش زبان اشاره در دستور کار قرار گرفت و به عبارتی این ربات دستیاری برای دستیابی به اهداف اجتماعی بود.

سرپرست واحد بین‌الملل فرشتگان ادامه داد: اولین مقاله مربوط به پژوهش فوق را در کنفرانس رباتیک اجتماعی که در آمریکا برگزار شد، ارائه کردیم که در این برنامه با اساتید ناشنوا آشنا شدم.

دکتر مقداری با اشاره به اینکه طرح‌نامه تأسیس دانشگاهی برای ناشنوایان و کم‌شنوایان را نوشته است، گفت: این موضوع را با همکاران نزدیک در میان گذاشتم و در آن زمان یکی از همکاران (دکتر دورعلی) پیشنهاد نام فرشتگان را برای این واحد دانشگاهی دادند. این طرح‌نامه را برای دکتر فرهادی وزیر علوم وقت فرستادیم و شش ماه بعد مجوز تاسیس دانشگاه از کمیسیون گسترش عالی صادر شد و البته به ما توصیه شد یک نهاد پشتیبان برای عملی کردن این طرح‌نامه پیدا کنیم.

وی ادامه داد: پس از یکسال در یکی از جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی موضوع دانشگاه فرشتگان را با دکتر طهرانچی مطرح کردم که مورد استقبال ایشان قرار گرفت و مسیر اجرایی شدن طرح در دانشگاه آزاد اسلامی هموار و سال 97 مسئولیت راه اندازی این واحد ویژه به بنده سپرده شد.

دکتر مقداری در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل فرشتگان دارای مجوز قطعی از وزارت علوم است که با گشاده دستی خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در یکی از مناسب ترین مناطق شهر تهران راه اندازی شد و در 8 رشته دانشجو پذیرش می کند. باعث افتخار است که اولین عضو هیأت علمی ناشنوای کشور در این واحد دانشگاهی جذب شده است که این دستاورد می تواند نقطه عطفی برای عزیزان ناشنوا و کم شنوا باشد.