جام قهرمانی مسابقات بسکتبال بانوان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به تهران رسید

تصویر مطلب جام قهرمانی مسابقات بسکتبال بانوان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به تهران رسید
  • شنبه 26 بهمن 1398
مسابقات بسکتبال سه نفره دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در تهران با قهرمانی تیم استان تهران پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مسابقات قهرمانی بسکتبال سه نفره دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی(لیگ فرهیختگان) جام دهه فجر یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی به میزبانی اداره کل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی (مجموعه ورزشی حافظ) با قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به کار خود پایان داد.

در این دوره از مسابقات که با حضور پنج تیم برتر از دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های تهران، یزد، البرز، زنجان و گلستان برگزار شد، تیم‌های بسکتبال سه نفره استان‌های تهران، زنجان و البرز به ترتیب مقام‌های نخست تا سوم را کسب کردند و تیم استان یزد نیز به‌ عنوان تیم اخلاق انتخاب شد.

مراسم اختتامیه و اعطای مدال‌های این مسابقات با حضور جمعی از مسئولان اداره کل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.