دکتر آقامیری تأکید کرد

زندگی حضرت زهرا(س) پیام مقاومت و خویشتن‌داری در رسیدن به اهداف را دارد

تصویر مطلب زندگی حضرت زهرا(س) پیام مقاومت و خویشتن‌داری در رسیدن به اهداف را دارد
  • یکشنبه 27 بهمن 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: الگوسازی در جامعه از زنان بزرگ اسلام نظیر حضرت زهرا (س) لازم است، چون غرب در تلاش برای القای افکار فمینیستی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران مرکزی، دکتر سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در دومین نشست تخصصی که به مناسبت روز زن با عنوان نقش‌آفرینی زنان در گام دوم انقلاب بر مبنای فرهنگ و سبک فاطمی برگزار شد، با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، گفت: تدریس دروس معارف و تاریخ اسلام در دانشگاه‌ها همواره اهمیت دارد؛ زیرا سیره و سبک زندگی حضرت زهرا (س) را به دانشجویان آموزش می‌دهد.

وی افزود: در حال حاضر الگوسازی در جامعه از زنان بزرگ اسلام نظیر حضرت زهرا (س) لازم است؛ چون غرب با الفاظ عام‌پسند نظیر حقوق زنان در تلاش برای القای افکار فمینیستی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: حضرت زهرا (س)، الگوی تمام زنان اسلام و انقلاب است. زندگی حضرت زهرا (س) برای زنان مسلمان، پیام مقاومت و خویشتن‌داری در راستای رسیدن به اهداف را در پی دارد.

دکتر آقامیری تصریح کرد: حضرت زینب (س) در عاشورا، پیام ایستادگی و مقاومت را برای ما به یادگار گذاشت. اسلام زنان الگوساز کم ندارد و باید برای ترویج سبک زندگی آنها تلاش بیشتری صورت بگیرد.

وی افزود: حضرت فاطمه (س) الگوی مادری، تربیت فرزندان، همسرداری و شهادت در مسیر حق برای همه ما هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بیان کرد: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی تأیید صلاحیت اخلاقی استادان را از سال ۹۷ جدی‌تر دنبال کرده و صلاحیت علمی و اخلاقی را در کنار هم لحاظ می‌کند.

آقامیری در خاتمه گفت: بسیج دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بازوی مردمی در کشور تأثیرگذار است.

استادان بسیجی باید برای ارتقای سطح حجاب در دانشگاه‌ها تلاش کنند

دکتر سید محمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست گفت: ابلاغیه درباره حجاب تنها راهگشا برای برقراری حجاب در دانشگاه آزاد نیست؛ بلکه استادان بسیجی باید براساس دغدغه‌های خود، برای ارتقای سطح حجاب در دانشگاه‌ها تلاش کنند.

وی افزود: استادان خواهر بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی تلاش فراوانی در راستای فعالیت‌های تشکیلاتی انجام داده‌ و برای ارتقای بسیج، عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی تلاش می‌کنند.

اسلام، زن را تمدن‌ساز می‌داند‌

دکتر معصومه حکیمیان معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور گفت: اسلام با نگاه‌های غربی مخالف است و زن را تمدن‌ساز و پرورش‌دهنده نسل اسلامی و انقلابی می‌داند‌.

وی افزود: در قرن بیست‌ویکم اجرای سبک زندگی فاطمی در کشور و جهان اسلام لازم است. در حال حاضر مرزهای جغرافیایی مانع صدور محصولات و تفکرات فرهنگی نیست که این موضوع حسن‌ها و اشکالاتی دارد.

معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور، خاطرنشان کرد: جوامع شرقی، زن را گوشه‌نشین و فارغ از هرگونه فعالیت اجتماعی می‌خواهند که این فکر افراطی باعث نفود تفکرات غربی در جوامع اسلامی شده است.

وی اضافه کرد: نگاه ابزاری به زن توسط کشورهای غربی انجام می‌شود. ابزار جنسی نیز بزرگترین سیاست غرب برای استفاده از زنان است.

حکیمیان افزود: اسلام با هر دو نگاه یاد شده مخالف است و زن را تمدن‌ساز و پرورش‌دهنده نسل اسلامی و انقلابی می‌داند‌.