برگزاری نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه آزاد اسلامی کرج

تصویر مطلب برگزاری نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه آزاد اسلامی کرج
  • دوشنبه 28 بهمن 1398
نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، نمایشگاه سه روزه مبارزه با مواد مخدر با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر استان البرز به منظور افزایش سطح آگاهی های دانشجویان در مواجهه با انواع مواد مخدر در جامعه، روش های پیشگیرانه رویارویی با آن و نیز اطلاع رسانی در خصوص اقدامات لازم برای حفاظت خود و اطرافیان در زمینه اعتیاد برگزار شد.

در این نمایشگاه علاوه بر آشنایی دانشجویان با اشکال مختلف مواد مخدر و عوارض و مضرات اعتیاد به هر یک از آنها، اطلاعات کاملی در قالب بروشور، پایان نامه، مقالات آموزشی و ترویجی در اختیار دانشجویان و بازدیدکنندگان قرار گرفت.

همچنین میز مشاوره دانشجویی رایگان و غرفه هایی با مشارکت کانون مبارزه با مواد مخدر معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد کرج در این نمایشگاه دایر شد.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج به همراه جمعی از مسئولان نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر از این نمایشگاه بازدید کردند.