تصویر مطلب مسابقات فوتبال دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد
  • دوشنبه 28 بهمن 1398
مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی تیم های برتر خود را شناخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، مسابقات فوتبال چمنی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی «جام فجر» که از 23 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد آغاز شده بود، با شناخت تیم های برتر به کار خود پایان داد.

رضا متجدد معاون اجرایی مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در اختتامیه این مسابقات گفت: در این دوره از مسابقات 6 تیم ورزشی از واحدهای قوچان، سبزوار، نیشابور، بردسکن، سرخس و مشهد به مدت پنج روز در مشهد به رقابت پرداختند.

وی افزود: این مسابقات با قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسکن به کار خود پایان داد و تیم های نیشابور و قوچان به ترتیب مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.