دکتر نقش:

تشکل های دانشجویی به عنوان بازوان مدیریتی نقش موثری در امور دانشگاه دارند

تصویر مطلب تشکل های دانشجویی به عنوان بازوان مدیریتی نقش موثری در امور دانشگاه دارند
  • چهارشنبه 30 بهمن 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد تاکید کرد: تشکل های دانشجویی می توانند به عنوان بازوان مدیریتی نقش موثری در امور دانشگاه داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، دکتر امیررضا نقش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در جمع دانشجویان شرکت کننده در اردوی آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه )برادران( ویژه تشکل‌های اسلامی سیاسی و دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان که در واحد نجف‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: تشکل های دانشجویی می توانند به عنوان بازوان مدیریتی نقش موثری در امور دانشگاه داشته باشند.

وی افزود: امیدواریم این دوره اثرگذار باشد و بتوانیم گامی در مسیر حیات طیبه و زندگی شرافتمندانه طیب و طاهر برداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آبادخاطر نشان کرد:هدف دانشگاه فقط انتقال دانش نیست و تربیت دینی و مذهبی، فرهنگی، سیاسی و مدیریتی دانشجویان و همچنین بالا بردن سطح درک و معرفت آنها یکی از بزرگترین اهداف دانشگاه به شمار می رود.

وی افزود: با توجه به سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها، دانشگاه رسالت و ماموریت های بسیار بزرگی را بر عهده دارد و شما دانشجویان در این رسالت و ماموریت می توانید در کنار مدیریت دانشگاه بسیار موثر باشید.

دکتر نقش با اشاره به نقش دانشگاه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: بحث علم، پژوهش و فناوری و امید به آینده از مهم‌ترین مسائلی است که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به آن اشاره شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین عباسعلی حیدری مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان نیز با اشاره به نقش آفرینی دانشگاه‌ها در حمایت از انقلاب اسلامی، آن را یکی از مولفه های بسیار قوی در انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: دانشجویان فعال فرهنگی می‌توانند تاثیرگذار باشند، اما زمانی می توانند این تاثیر را داشته باشند که ابتدا خود تاثیر پذیرفته باشند.

حجت‌الاسلام و المسلمین حیدری افزود: آمادگی برای اقناع فکری مخاطب، افزایش معرفت با مطالعات اسلامی، هم افزایی تشکل های انقلابی، شجاعت در اقدام، ارتباط با اساتید ارزشی و مورد اعتماد، آرمان‌خواهی همراه با واقع گرایی، حفظ دین و تقوا، تداوم و توسعه اردوهای جهادی، استفاده از هنر برای انتقال مفاهیم اسلامی و... از توصیه‌های مقام معظم رهبری به دانشجویان است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه علاوه بر افزایش سطح آگاهی دانشجویان در حوزه مسائل سیاسی، نقطه عطفی برای مطالعات بعدی دانشجویان قرار گیرد.

اردوی آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه برادران ویژه تشکل‌های اسلامی سیاسی و دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان با همکاری و نظارت اداره کل تشکل‌های سازمان مرکزی دانشگاه با هدف افزایش سطح آگاهی دانشجویان در حوزه مسائل سیاسی در روزهای ۲۷ تا ۲۹ بهمن‌ به میزبانی واحد نجف‌آباد برگزار شد.

انتهای پیام /