برگزاری جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی

تصویر مطلب برگزاری جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی
  • چهارشنبه 30 بهمن 1398
جشن ازدواج دانشجویی 220 زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در واحد مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، دکتر مسعود طاهری لاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مراسم جشن ازدواج دانشجویی، گفت: ازدواج امر مقدس اسلامی و قرآنی است و این عالم، عالم زوجیت است و نظام خلقت نیز بر مبنای آن شکل گرفته است.

دکتر طاهری لاری با اشاره به اینکه هیچ بنایی محبوب تر از ازدواج نزد خداوند نیست، افزود: نیمی از دین شما با ازدواج کامل شده، بنابراین در حفظ نیمه دیگر کوشا باشید. ازدواج پیامدها و مزایای خوب بی شماری برای انسان به ارمغان می آورد که با توکل به خدا خوشبخت خواهید شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و مشهد با اشاره به فرمایش حضرت علی (ع) در مراسم خواستگاری از حضرت فاطمه(س) که فرمودند«من در کنار همسرم آرامش می یابم»، همسر را نماد آرامش در زندگی دانست.

دکتر طاهری لاری، خطاب به زوج های دانشجو اظهار داشت: آرامش اولویت زندگیتان باشد، چرا که آرامش در زندگی آسایش را به دنبال دارد. تحمل و مدارا کردن مشکلات و رفع آنها با توکل به خدا از آموزه های دینی است که باید در فراز و نشیب های زندگی مورد توجه قرار گیرد.

کارگاه بنیان‌های روانی زن و مرد، کارگاه مدیریت روابط زناشویی و مراسم جشن و جنگ شادی از برنامه های دیگر این مراسم بود.

گفتنی است، مراسم ازدواج 220 زوج دانشجو دانشگاه‏ آزاد اسلامی خراسان رضوی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‏ آزاد اسلامی خراسان رضوی و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در کنار شهدای گمنام این دانشگاه برگزار شد.