«طرح شهید شهریاری» در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار شد

تصویر مطلب «طرح شهید شهریاری» در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار شد
  • شنبه 3 اسفند 1398
نشست تشکیلاتی «طرح شهید شهریاری» با حضور بیش از ۱۰۰ استاد و دانشجو به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، دکتر محمد قربانی گلشن‌آبادی مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست تشکیلاتی «طرح شهید شهریاری» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، گفت: استان گیلان پرچمدار و علمدار مقاومت و ایثار است و نخستین کانون‌های تشیع در این استان‌ شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه استان گیلان دارای مشکلاتی است، تصریح کرد: برای رفع مشکلات نمی‌توان انفرادی عمل کرد و این مشکلات حل شدنی نیست، مگر اینکه شبکه‌ای و تشکیلاتی عمل کنیم.

دکتر قربانی، راه‌حل مشکلات فرهنگی، علمی، معیشتی و اقتصادی در دانشگاه‌ها را تشکیلاتی شدن استادان دانست و ادامه داد: تشکیلاتی شدن و تشکیلاتی عمل کردن استادان راه‌حل نهایی است.

مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، انقلاب اسلامی را نمونه بارز تشکیلاتی عمل کردن دانست و ادامه داد: امام خمینی (ره) اگر تنها عمل می‌کرد، اتفاقی نمی‌افتاد، حضرت امام در شهرهای گوناگون، استانها، روستاها، مساجد و دانشگاه‌ها نیرو پرورش داد و تشکیلات ایجاد کرد و سرانجام انقلاب اسلامی پیروز شد.

وی اربعین را نمونه بارزی از کار تشکیلاتی دانست و افزود: انفرادی نمی‌شود کار کرد و حتماً باید همه با هم متحد و هماهنگ باشیم.

انتهای پیام