دکتر کامرانی:

تقویت روحیه انقلابی در بین جوانان از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است

تصویر مطلب تقویت روحیه انقلابی در بین جوانان از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است
  • یکشنبه 4 اسفند 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: تبیین و ترویج فرهنگ اسلامی و انقلابی در بین جوانان و ایجاد فضایی انقلابی در دانشگاه با مشارکت دانشجویان و کمک مسئولان محقق می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، آیین افتتاحیه دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه ویژه دانشجویان تشکیلاتی و فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

دکتر احسان کامرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این مراسم، برگزاری طرح حیات طیبه را در شرایط حساس کشور، فرصتی طلایی برای دانشجویان دانست و گفت: طرح حیات طیبه تعمیق و تعمق در امور دینی و مذهبی، آگاهی‌های سیاسی، دینی، فرهنگی و اجتماعی را در دانشجویان ارتقا می دهد که یکی از اهداف برگزاری این دوره ها نیز تأکید بر استمرار تربیتی و آموزشی جوانان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، نقشه راه تمدن نوین اسلامی را شناخت ایدئولوژی انقلاب اسلامی خواند و اظهار داشت: سیاست های انقلاب اسلامی و محورهای گام دوم انقلاب، همان چشم انداز و نقشه راه تمدن نوین اسلامی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تقویت روحیه انقلابی در بین جوانان را از برنامه های این دانشگاه دانست و گفت: تبیین و ترویج فرهنگ اسلامی و انقلابی در بین جوانان و ایجاد فضایی کاملاً انقلابی در دانشگاه از برنامه هایی است که با مشارکت دانشجویان و کمک مسئولان محقق می شود.

دکتر کامرانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی گفت: مکتب اخلاق و عمل گرایی حاج قاسم سلیمانی الگویی بی نظیر برای جوانان انقلابی در امت اسلامی است، زیرا او متعلق به یک جناح و گروه خاصی نبود، بلکه یک چهره ملی و متعلق به همه مردم بود و تمام عمر خود را برای امنیت، آرامش و دفاع از این مرز و بوم نهاد و در جایگاه والایی نیز قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده امام جمعه شهرستان بندرعباس همچنین در این مراسم از کار تشکیلاتی به عنوان پایه و اساس تحقق تمدن نوین اسلامی یاد کرد و افزود: کار گروهی باید چرخ حرکت انقلاب اسلامی را به سمت تمدن نوین اسلامی شتاب بیشتری بخشد.

وی با اشاره به شاخص های مهم و تأثیرگذار در کار تشکیلاتی گفت: داشتن آگاهی لازم، بصیرت، وحدت و شناخت کافی از گروه در حوزه های مختلف از مهمترین مؤلفه کار تشکیلاتی است.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نقش دانشگاهیان در تبیین محورهای گام دوم انقلاب را اثر بخش دانست و گفت: تبیین محورها و تبدیل برنامه بر اساس منویات رهبری در گام دوم انقلاب از وظایف مهم دانشگاهها است که وظیفه آنان عملیاتی کردن آن است.

در ابتدای این جلسه حاضران با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس، با ادای احترام و نثار گل و فاتحه، با آرمان های امام راحل(ره) و انقلاب تجدید میثاق کردند.