با حکمی از سوی دکتر طهرانچی

دبیر ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

تصویر مطلب دبیر ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد
  • چهارشنبه 14 اسفند 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دبیر ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، مهندس همتی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان دبیر ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

جناب آقای مهندس همتی

رئیس محترم مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی

پیرو حکم شماره 80423/10 مورخ 12/12/98 و بخشنامه شماره 80424/10 مورخ 12/12/98 درخصوص تشکیل ستاد آموزش غیرحضوری در سطح کلیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «دبیر ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری» منصوب می شوید.

لازم است کلیه واحدهای دانشگاهی همکاری لازم در تحقق ارائه خدمات آموزشی مطلوب جهت پشت سر گذاشتن وضعیت خاص موجود را داشته باشند.

محمدمهدی طهرانچی