دکتر کاوه پیشقدم مطرح کرد

استفاده از ظرفیت‌های استان فارس در جهت آموزش غیرحضوری دانشجویان

تصویر مطلب استفاده از ظرفیت‌های استان فارس در جهت آموزش غیرحضوری دانشجویان
  • چهارشنبه 14 اسفند 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: برای اجرای بخشنامه آموزش غیرحضوری دانشجویان از تمام ظرفیت‌ها و زیرساخت های استان نهایت استفاده را خواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد کاظم کاوه پیشقدم صبح امروز با توجه به اجرای بخشنامه ابلاغی ستاد آموزش غیرحضوری از سوی رئیس دانشگاه آزاداسلامی در پی شیوع ویروس کرونا با اعضای این ستاد در واحد شیراز جلسه فوق‌العاده تشکیل داد.

رئیس واحد شیراز با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیل بودن دانشگاه‌ها در سراسر کشور و از آنجا که امکان برگزاری کلاس‌های دروس دانشگاهی به صورت حضوری وجود ندارد، گفت: جهت جبران کلاس‌های تعطیل شده و ارائه آموزش‌های دانشگاهی در دروس نظری و در راستای اجرای بخشنامه ارسالی از سازمان مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این راستا از تمام ظرفیت‌ها، زیرساخت ها، تجهیزات و ... به بهترین نحو استفاده خواهد کرد.

وی از تمام مسئولان واحدها و مراکز دانشگاهی استان خواست در اسرع وقت تمام تمهیدات لازم را برای اجرای این بخشنامه در واحدهای دانشگاهی بکار گیرند و گزارش عملکرد خود را اعلام کنند.

پیشقدم ابراز امیدواری کرد: با تدابیر اندیشیده شده در سطح کشور و استفاده مطلوب از تمام امکانات و تجهیزات بتوانیم در این شرایط بحرانی و تعطیلی کلاس‌های حضوری از ظرفیت بسترهای آموزش مجازی بخوبی استفاده کنیم تا شاهد رونق علمی و آموزشی دانشگاه علیرغم تعطیلی دانشگاه باشیم.