معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت

تصویر مطلب معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت
  • جمعه 16 اسفند 1398
مهندس شیخ‌الاسلام معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس حسین شیخ‌الاسلام معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی که هفته گذشته در بیمارستان مسیح دانشوری بستری شده بود، ساعتی پیش در این بیمارستان درگذشت.
خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی این مصیبت بزرگ را به جامعه دانشگاهی و خانواده گرانقدر آن مرحوم تسلیت عرض کرده و برای آن مرحوم علو درجات آرزو می کند.

گفتنی است مهندس حسین شیخ‌الاسلام پیش از این، مسئول راهبری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای سوریه و لبنان بود. همچنین معاون سیاسی وزارت امور خارجه، قائم‌مقام وزیر امورخارجه و مشاور وزیر امور خارجه از دیگر سوابق اجرایی وی بوده است.