با صدور پیامی

تصویر مطلب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت مهندس شیخ الاسلام را تسلیت گفت
  • جمعه 16 اسفند 1398
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت مهندس شیخ الاسلام را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت مهندس شیخ الاسلام معاون امور بین الملل و دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

کُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۖ ثُمَّ إِلَیْنَا تُرْجَعُونَ

خبر ارتحال برادر معظّم جناب مهندس حسین شیخ الاسلام موجب تأسف و تأثر فراوان گردید.

از خداوند منان برای آن فقید علو درجات و برای بازماندگان آن مرحوم صبر و أجر جزیل مسألت میکنم امیدوارم ذیل رحمت و مغفرت اللهی در بهشت برین با اولیاء الله محشور گردد.

محمد شریفانی

نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی