دکتر نقش خبر داد

شروع کلاس‌های غیرحضوری (الکترونیکی)  در دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد

تصویر مطلب شروع کلاس‌های غیرحضوری (الکترونیکی)  در دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد
  • دوشنبه 19 اسفند 1398
کلاس‌های غیرحضوری (الکترونیکی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با پیش بینی ها و اقدامات صورت گرفته از هفته جاری آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف‌آباد، دکتر امیررضا نقش رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد نجف آباد گفت: با توجه به شرایط خاص ایجادشده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و عدم امکان فعالیت‌های آموزشی دانشگاه به صورت حضوری و در اجرای بخشنامه ابلاغی سازمان مرکزی با موضوع تشکیل ستاد آموزش غیرحضوری در استان‌ها و واحد های دانشگاهی و همچنین پیرو مصوبات جلسه ستاد آموزش غیرحضوری واحد جامع مستقل نجف‌آباد، در گام اول برنامه‌ریزی‌های لازم جهت برگزاری کلاس‌های مقطع دکتری و دانشکده های علوم پزشکی و پرستاری انجام شد و در مرحله بعدی اقدام به برگزاری کلاس‌ها در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خواهیم کرد.

وی افزود: تا قبل از پایان سال بالغ بر ۴۰۰ کلاس درس به صورت غیرحضوری در چهار جلسه برگزار خواهد شد که دو جلسه کلاس‌ها مربوط به کلاس‌های جبرانی و دو جلسه دیگر مربوط به کلاس‌های اصلی اسفندماه است.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد نجف‌آباد با اشاره به آماده سازی کامل زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، گفت: با تشکیل ستاد آموزش غیرحضوری متشکل از رئیس واحد، معاون آموزشی واحد، دو نفر عضو هیات علمی و مدیر فناوری اطلاعات واحد، اقدامات لازم جهت برگزاری هرچه بهتر کلاس‌های غیرحضوری انجام شده است.

دکتر نقش در ادامه به تشکیل تیم پشتیبانی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در واحد و برگزاری جلسه آموزشی آنلاین به منظور آشنایی اولیه اساتید با نرم افزار آموزش آنلاین و انجام راهنمایی‌های لازم در کلاس مجازی به صورت تست اشاره کرد و گفت: تمامی اساتید حتی‌المقدور در برگزاری کلاس‌های آنلاین از منزل اقدام می کنند و چنانچه به هر دلیل امکان برگزاری کلاس آنلاین در منزل را نداشته باشند، مکان‌هایی در ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه به این امر اختصاص یافته تا اساتید بتوانند با حضور در دانشگاه نسبت به برگزاری کلاس آنلاین خود اقدام کنند.

وی، تشکیل کلاس‌های غیرحضوری را کاملاً رسمی دانست و گفت: زمان برگزاری کلاس‌ها جزو ساعات موظف اساتید محسوب شده و حضور و غیاب دانشجویان در بازه زمانی تشکیل کلاس از طریق گزارش‌گیری از سامانه آموزش مجازی انجام خواهد شد.

دکتر نقش افزود: در طول برگزاری کلاس‌های آنلاین همکاران فناوری اطلاعات به صورت شیفت، پشتیبانی فنی کلاس‌ها را انجام داده و در صورت بروز هرگونه مشکل، پاسخگوی تماس تلفنی اساتید و دانشجویان هستند.

وی در پایان گفت: اطلاع‌رسانی‌ها به دانشجویان و اساتید از طریق سامانه پیامکی، وب‌سایت و کانال‌های پیام‌رسان دانشگاه انجام خواهد شد.

انتهای پیام