تصویر مطلب اقدامات قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در مبارزه با ویروس کرونا
  • چهارشنبه 21 اسفند 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، اقدامات قرارگاه جهادی این دانشگاه در زمینه مبارزه با ویروس کرونا را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اهواز، حجت الاسلام فرج اله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در جلسه قرارگاه جهادی این دانشگاه گفت: همه با هم و در کنار هم برای تضمین سلامتی مردم تلاش خواهیم کرد. تمام واحدهای دانشگاهی باید با برگزاری جلسات و مشخص کردن وظایف خود یاری رسان مردم باشند.

وی ادامه داد: ضدعفونی کردن معابر عمومی شهری و روستایی، کلاسها و خوابگاه های دانشجویی، توزیع اقلام بهداشتی بین استادان و کارکنان، اعلام آمادگی واحد دزفول جهت تولید مواد ضدعفونی کننده، فراخوان کمیته اجرایی قرارگاه جهت حضور در روستاها و مناطق محروم، راه اندازی خط تولید ماسک توسط دانشگاه و جمع آوری کمک های مردمی و خیرین از مهمترین اقداماتی است که از ابتدای شیوع کرونا توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان انجام شده است.