تصویر مطلب تولید ماهیانه 20 هزار لیتر ژل ضد عفونی کننده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا
  • چهارشنبه 21 اسفند 1398
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا از تولید ماهیانه بیست هزار لیتر ژل ضد عفونی کننده و 20 هزار لیتر مایع پاک کننده در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ورامین ـ پیشوا، دکتر حامد زارعی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا در سومین جلسه ستاد مبارزه با ویروس کرونا از ارائه خدمات و بسیج امکانات این واحد دانشگاهی با تکیه بر ظرفیت علمی و عملی خود با هدف پیگیری و مبارزه با ویروس کرونا خبر داد.

وی بر سهیم شدن جامعه دانشگاهی در شرایط حساس پیش آمده کشور در مبارزه با ویروس کرونا تأکید کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی است و همواره حرکت خود را در مسیر رفع نیازهای جامعه ترسیم و سوق داده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا خاطر نشان کرد: در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به شرایط خطیر ایجاد شده، با تشکیل کارگروه های مختلف تمام توان علمی و عملی خود را برای رفع این معضل، در اختیار ستاد مرکزی قرار داده است.

دکتر زارعی افزود: با توجه به نیاز مبرم منطقه و توان گسترده و دانش تخصصی این واحد دانشگاهی، ماهیانه بیست هزار لیتر ژل ضد عفونی کننده و بیست هزار لیتر مایع پاک کننده توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا تولید می شود.

وی ادامه داد: با توجه به حساسیت شرایط کنونی، دستگاه های آزمایشگاهی فنی و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار گرفته شده و از ظرفیت و امکانات اعضای هیأت علمی برای تولید محصولات بهداشتی شامل ژل ضد عفونی کننده و مایع پاک کننده استفاده می شود.

دکتر زارعی بر تولید مکفی محصولات بهداشتی و توزیع عادلانه بین شهروندان عزیز شهرستان تأکید کرد و افزود: یقیناً با بسیج همه امکانات و ظرفیت های موجود، همدلی، وحدت و تبعیت از دستوالعمل ها و توصیه های بهداشتی گامی مهم در زمینه مبارزه با این ویروس برداشته خواهد شد و از این شرایط ویژه با سربلندی عبور خواهیم کرد.