در حرکتی جهادی صورت گرفت

تصویر مطلب تهیه 500 بسته حمایتی برای ارسال به خانواده های بی بضاعت توسط دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس
  • یکشنبه 25 اسفند 1398
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در اقدامی خداپسندانه حدود 500 بسته حمایتی برای ارسال به خانواده های بی بضاعت تهیه کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرقدس، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در آستانه عید نوروز و ایام پایان سال در اقدامی خداپسندانه حدود 500 بسته حمایتی برای ارسال به خانواده های بی بضاعت تهیه و تدارک دیده است.

سپهر جعفرزاده مسئول بسیج دانشجویی واحد شهرقدس در این خصوص گفت: در سال 1398 و با توجه به سابقه مشارکت اعضای تشکل بسیج دانشجویی حوزه شهرقدس و نیز علاقه‌مندی دانشجویان حوزه بسیج دانشجویی واحد جهت فعالیت های خیرخواهانه، قرارگاه جهادی شهید دهقان با هدف محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی هدفمند به اقشار نیازمند جامعه و همچنین ترویج گفتمان حرکت‌های جهادی براساس تعالیم دین مبین اسلام و ایجاد زمینه‌ ای برای تحقق عدالت اجتماعی، با برنامه ریزی مدون و اهداف خرد و کلان در زمینه اردوهای جهادی و سایر فعالیت‌های خیریه شروع به کار کرد.

وی ضمن قدردانی از زحمات شهمرادی مسئول قرارگاه عملیات جهادی شهید دهقان، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعلیق تمامی اردوهای جهادی و اردوی راهیان نور و وضعیت فعلی کشور و حضور فعال و گسترده بسیج ملی در مقابله با ویروس کرونا، تصمیاتی در شورای قرارگاه جهادی شهید دهقان گرفته شد تا در آستانه سال نو و با همکاری و همیاری جمعیت امام رضایی های هیئت مذهبی تربیتی جنت الرضا (ع) و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، اقداماتی به منظور جمع آوری کمک هزینه و تهیه 500 بسته سبد ارزاق جمعاً به مبلغ 240 میلیون تومان و توزیع بین خانواده های کم‌بضاعت معرفی‌شده از ناحیه بسیج مستضعفین شهرستان قدس، با رعایت موارد بهداشتی انجام شود.

وی افزود: برهمین اساس، اقلام هر بسته شامل یک گونی برنج 10 کیلویی، یک کیلو گوشت گوسفندی بسته‌بندی شده با مجوز سازمان گوشت، یک عدد مرغ، یک عدد ماهی، دو عدد رب گوجه‌فرنگی، دو عدد ماکارونی، ماسک، لوازم ضدعفونی کننده و اقلام بهداشتی و... کتاب «این مرد پایان ندارد» با نگرشی به سیره زندگی حضرت امام در بسته های حمایتی آماده شده که در قالب هدیه به خانواده های محروم و بی‌بضاعت اهدا می شود .

جعفرزاده در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم مشکل کوچکی از خانواده های بی بضاعت را مرتفع کرده ودر این شرایط بحرانی کشور خانواده های محروم وبی بضاعت در ایام پایانی سال فراموش نشوند.