تصویر مطلب بازدید دکتر خسروپناه از خط تولید محلول ضدعفونی کننده در دانشگاه آزاد اسلامی دزفول
  • چهارشنبه 28 اسفند 1398
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از خط تولید محلول ضدعفونی دست مرکز تحقیقات مواد و انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد دزفول، حجت الاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از اعضای هیأت رئیسه واحد، از خط تولید و توزیع ماده ضدعفونی کننده دست در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بازدید کردند.

دکتر علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز در این بازدید تولید محلول ضدعفونی کننده دست در این برهه زمانی را گامی مهم در مهار کروناویروس دانست و گفت: با وجود توانمندی بالای استادان شیمی موفق شدیم در این زمینه، به بخشی از نیازهای موجود پاسخ دهیم.

دکتر خسروپناه همچنین از کارگاه چوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بازدید کرد.