تصویر مطلب پیام تسلیت دکتر کلانتری در پی درگذشت معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
  • شنبه 2 فروردین 1399
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت حجت الاسلام محمد مهدی صالحی معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر کلانتری آمده است:
انّا لله و انّا الیه راجعون

مصیبت در گذشت برادر بزرگوار حجت الاسلام و المسلمین آقای صالحی معاون محترم فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها موجب تأثر و تأسف اینجانب و همه همکاران گردید.

بی گمان تلاش های خالصانه ایشان که سال ها در عرصه فرهنگی دانشگاهها به خدمت مشفقانه به نسل جوان فرهیخته کشور مشغول بوده اند ذخیره ای از اجر و پاداش الهی را برای آن مرحوم در پیشگاه خداوند کریم پدید آورده است که موجب شادی و تعالی روح آن مرحوم در سرای باقی خواهد بود.

اینجانب به نمایندگی از خود و تمام همکاران فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی با تسلیت این مصیبت به خانواده محترم و بازماندگان ایشان ، از پیشگام خداوند بزرگ برای آن مرحوم غفران و رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر جمیل مسألت می نمایم.

ابراهیم کلانتری

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی