تصویر مطلب پیام تسلیت بسیج اساتید در پی درگذشت معاون فرهنگی ـ سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها
  • یکشنبه 3 فروردین 1399
بسیج اساتید کشور با صدور پیامی درگذشت معاون فرهنگی ـ سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان بسیج اساتید کشور در پیامی رحلت حجت الاسلام والمسلمین مهدی صالحی معاون فرهنگی ـ سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

انا لله و انا الیه راجعون

خبر رحلت حجت‌الاسلام مهدی صالحی، معاون فرهنگی-سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که در عرصه های مختلف دارای شخصیتی انقلابی و متواضع بوده اند موجب تاسف و تاثر فراوان گردید.

سازمان بسیج اساتید کشور این ضایعه و مصیبت را به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، خانواده معزای صالحی و سایر دانشگاهیان تسلیت عرض نموده، و برای ایشان از خداوند متعال علو درجات و رحمت و غفران الهی و صبر و اجر برای بازماندگان مسئلت می نماید.